17. marts 2022

Travbyen præsenteret på byudviklingsmesse i Billund

Tirsdag den 15. marts havde Billund Kommune inviteret til byudviklingsmesse for at give en status på de mange udviklingsprojekter i byen. Cirka 550 mennesker mødte op og lige så mange fulgte med på live-stream hjemmefra, da KIRKBI præsenterede planerne for den nye bæredygtige bydel.

Tirsdag den 15. marts havde Billund Kommune inviteret Billunds borgere til byudviklingsmesse i Billund Centret for at give en status på de mange udviklingsprojekter i byen.

Cirka 550 mennesker var mødt op til messen og lige så mange fulgte de forskellige oplæg, der blev live-streamet via Billund Kommunes Facebookside (se optagelsen her). 

På scenen i Billund Centrets propfyldte teatersal præsenterede projektleder ved KIRKBI, Torben Dahl, planerne for den nye bæredygtige bydel på travbanen til stor interesse for tilhørerne. KIRKBI’s stand ved messen var ligeledes velbesøgt. Her benyttede mange borgere muligheden for at gå i dialog om Travbyen, komme med forslag til boligformer og byrum i den kommende bydel, samt byde ind med ideer til midlertidige aktiviteter på området, indtil byggeriet går i gang. Mange fik også en folder med i hånden, som også kan downloades her eller fås i fysisk kopi på Billund bibliotek.

Har du også lyst til at give din mening til kende og sætte dit præg på Travbyen?

Så kontakt os gerne via mail eller kontaktformular.