Bo med fællesskab i Travbyen

Billunds gamle travbane bliver over de kommende år udviklet til en ny bæredygtig bydel. Kom til boligeftermiddag onsdag den 24. august og vær med til at drøfte med os, hvordan vi skaber de helt rigtige boliger og en bydel med et stærkt fællesskab, hvor der er plads til alle. 

Group 8

Onsdag den 24. august inviterer KIRKBI til boligeftermiddag på ISB, Billunds Internationale Skole. På boligeftermiddagen drøfter vi, hvordan vi skal forme fremtidens boliger og fællesskab i Travbyen. Vi vil bruge input fra dagen til at forme et boligprogram, før vi udbyder boliger til salg og udlejning i 2023.

Fortæl os: Hvad er din drømmebolig og hvad vil du være fælles om i hverdagen?

 

Tilmeld dig én af kategorierne: 

Boliger for unge og familier - vi vil bygge byhuse og lejligheder til singler, unge par og børnefamilier.

Boliger for dem, der er midt i livet - vi vil bygge boliger til par og singler uden børn eller hvor børnene er flyttet hjemmefra.

Boliger for seniorer - vi vil bygge boliger for par og enlige, som har skruet helt eller delvist ned for arbejdet (og som ikke er plejekrævende).

 

Efter programmet byder vi på chili sin carne. Skriv ved tilmelding, om du vil blive at spise eller have maden med hjem.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at have børn med, da der ikke er børnepasning ifm. arrangementet. 

 

Program

16.30: Velkommen til Travbyen

KIRKBI fortæller om Travbyen og hvilke boligtyper, der er på tegnebrættet.

17.00: Boligworkshops

Vi deler os i mindre workshops om boliger for unge og familier, for dem midt i livet og for seniorer.

18.00 Spørgsmål, svar, tanker, idéer

Vi vender tanker og ideer og svarer på spørgsmål om den videre proces.

18.30 Chili sin Carne

Vi spiser sammen eller giver en middag med hjem.

 

Tilmelding

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet og de tilknyttede boligworkshops. Derfor beder vi dig venligst i forbindelse med din tilmelding om at svare på en række spørgsmål, herunder hvilken boligform, du er interesseret i, hvilken type bolig, du bor i i dag, din aldersgruppe m.v. Vi anvender oplysninger til at planlægge og styre aftenen, så alle kan få mest ud af det.

Skulle det ske, at en workshop er fuldt booket, har du muligheden for at skrive dig på venteliste. Så kontakter vi dig, hvis der kommer en ledig plads.

I forbindelse med din tilmelding behandler vi dine personoplysninger (din e-mailadresse) for at kunne administrere din tilmelding og eventuelt udsende et evalueringsskema efter arrangementet.

Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Tilmeld dig her

 

Spred budskabet

Kender du nogen, der kunne være interesserede i at deltage i boligeftermiddagen? Så del gerne budskabet om arrangementet med dem.