Aktiviteter

Travbyen skal udvikles sammen med alle i Billund, der gerne vil være med. Derfor vil vi prøve en masse ting af fra begyndelsen, så vi sammen bliver klogere på, hvad der skal ske i den nye bydel. En lang række aktiviteter etableres allerede inden, byggeriet går i gang, for at skabe liv og mødesteder i området.

Group 8

Et sted at hænge ud

Midlertidig Playzone

Playzone er et midlertidigt aktivitetsområde i Travbyen. Et sted hvor man kan hænge ud med vennerne, hvor man kan være aktiv, kreativ, fejre begivenheder og frem for alt - et sted, hvor man kan have det sjovt!

For de aktive

Midlertidig cykelbane

Alle er velkomne til at komme forbi og prøve kræfter med Travbyens cykelbane – både begyndere og øvede. Banen er blevet til i samarbejde med Billund Cykelmotion og med input fra børn. Med et areal på 52 x 34 meter og en højde på 9 meter på højeste sted er det en lækkerbisken for cykelglade.
Kig forbi!

Grønne fingre

Midlertidige fælleshaver

Børn i Billunds skoler har designet Travbyens Fælleshaver med vægt på, at haverne skal være til alle skoleklasser, der har lyst til at være med. Til foråret 2023 vil skolebørnene så planter i haverne, også vilde planter fra frø, de selv høstede i efteråret. I fælleshaverne er der et redskabsskur til vandkander, trillebør og haveredskaber. Senere kommer der et drivhus med soldrevet belysning, der både kan bruges til planter og til hyggeligt samvær. 

Indendørs aktiviteter

Café Staldsvinget

Staldsvinget er et fælleshus, som kan bruges som hæng-ud sted, eventrum, konferencerum, 'co-working space', til kreative udfoldelser og meget mere! UngBillund har også løbende forskellige aktiviteter.

Fælleshuset bliver drevet af Billund Kommune og kan bookes via deres bookingsystem Fritidsliv.
Læs mere her 

Op i højden

Midlertidigt samskabelsestårn

Filskov Friskoles 4. årgang har arbejdet med et forløb om kunst i naturen. Med inspiration fra andre kunstnere har de etableret et tårn i Travbyen, hvor man kan komme op i højden og se ud over området. 

Under åben himmel

Midlertidige shelters og bålhytte

FDF Billund har i efterår og vinter 2022 designet og bygget et sted, hvor man kan overnatte eller hænge ud med vennerne og være tæt på naturen. Man kan også lave mad under åben himmel ved shelters eller i bålhytten. Når vejret bliver varmere, vil stedet stå klart til en hyggelig overnatning i Travbyen.

For børn

Midlertidig forhindringsbane

Kom og oplev Travbyens forhindringsbane, som er designet og bygget af Billunds lokale børn! Forhindringsbanen byder på udfordringer i forskellige grader for både store og små - forældre kan også være med.  

Oversigt over de midlertidige aktiviteter

Ved at bladre i billedfremviseren kan du se de midlertidige aktiviteter og deres placering i området. 

 1. Midlertidig Playline-sti
 2. Maskinhallen og Playzone
 3. Staldsvinget Café og Fælleshus
 4. Opholdsplads ved søen
 5. Bakkelandskab grusdepot
 6. Kombi MTB/BMX cykelbane og Pavillon #2
 7. Indgangsporte og infotavler
 8. Skole OL græsplæne
 9. Planteskoleområder
 10. Shelters med bålplads og møbler
 11. Fælleshaver, samskabelsestårn og Miyawaki skov
 12. Forhindringsbane 

Har du en god idé?

Vi vil gerne høre ideer og forslag fra alle, der har noget på hjerte. Vi vil også meget gerne høre fra dig, hvis du har en god idé. Det kan f.eks. være til midlertidige aktiviteter på området.

Du kan indsende dit forslag ved at bruge kontaktformularen nedenfor. Vi anvender dine personoplysninger til at besvare din henvendelse og vil i nogle tilfælde kontakte dig for at høre nærmere om dit forslag eller yderligere dialog med henblik på eventuelt at inddrage indkomne forslag i udviklingen af området. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.