Aktiviteter

Travbyen skal udvikles sammen med alle i Billund, der gerne vil være med. Derfor vil vi prøve en masse ting af fra begyndelsen, så vi sammen bliver klogere på, hvad der skal ske i den nye bydel. En lang række aktiviteter etableres allerede inden, byggeriet går i gang, for at skabe liv og mødesteder i området.

Group 8
For de unge

Midlertidig Playzone

Lige nu planlægger vi et sted hvor man kan hænge ud med vennerne, et sted hvor man kan være aktiv, et sted hvor man kan være kreativ, et sted hvor man kan fejre begivenheder og frem for alt - et sted hvor man kan have det sjovt!

Grønne fingre

Midlertidige fælleshaver

Efter sommerferien går Billunds skoler i gang med at planlægge Travbyens fælleshaver. Der vil være fokus på biodiversitet, ‘jord til bord’-processer og Playful Learning-koncepter gennem forløbet. Haverne gøres klare til beplantning i foråret 2023.

Indendørs aktiviteter

Café Staldsvinget

Til den tidligere Café Staldsvinget søger vi en visionær forpagter, der vil være med til at skabe liv i bydelen. Er det noget for dig? Så hører vi gerne fra dig.

Under åben himmel

Midlertidige shelters

Lige nu planlægger FDF Billund og FGU Trekanten et sted, hvor man kan overnatte eller hænge ud med vennerne, et sted, hvor man kan lave mad under åben himmel, og et sted, hvor man kan være tæt på naturen.

For børn

Midlertidig forhindringsbane

Kom og oplev den første etape af Travbyens forhindringsbane, som er designet og bygget af Billunds lokale børn!

For de aktive

Midlertidig cykelbane

I sensommeren 2022 anlægges en ny teknikbane på Travbyen. Ideen med banen er at ryttere kan træne udfordringer på spor, samt have flere timers sjov. Teknikbanen vil have en naturlig fremdrift og laves på en måde, så der er noget for både begyndere og øvede.

Oversigt over de midlertidige aktiviteter

Ved at bladre i billedfremviseren kan du se de midlertidige aktiviteter og deres placering i området. 

 1. Midlertidig Playline-sti
 2. Maskinhallen og Playzone
 3. Staldsvinget Café og Fælleshus
 4. Opholdsplads ved søen og Pavillon #3
 5. Bakkelandskab grusdepot
 6. Kombi MTB/BMX cykelbane og Pavillon #2
 7. Indgangsporte og infotavler
 8. Skole OL græsplæne
 9. Planteskoleområder
 10. Shelters (flytbare) med bålplads og møbler
 11. Skolehaver og Pavillon #1
 12. Forhindringsbane med genbrug af materialer fra Travbanen

Har du en god idé?

Vi vil gerne høre ideer og forslag fra alle, der har noget på hjerte. Vi vil også meget gerne høre fra dig, hvis du har en god idé. Det kan f.eks. være til midlertidige aktiviteter på området.

Du kan indsende dit forslag ved at bruge kontaktformularen nedenfor. Vi anvender dine personoplysninger til at besvare din henvendelse og vil i nogle tilfælde kontakte dig for at høre nærmere om dit forslag eller yderligere dialog med henblik på eventuelt at inddrage indkomne forslag i udviklingen af området. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.