16. december 2022

Staldsvinget er omdannet til fælleshus

Den tidligere Café Staldsvinget i Travbyen er omdannet til fælleshus. KIRKBI og BIllund Kommune har har indgået et samarbejde, der sikrer, at alle kan bruge det nye sted til aktiviteter, events, kreative udfoldelser og meget mere.

At skabe mulighed for aktiviteter, arrangementer, hæng-ud-sted og kreative udfoldelser. Det er formålet med et nyt fælleshus i Travbyen i Billund, som allerede nu står klar til at byde på oplevelser for unge som gamle.

Det tidligere 'Cafe Staldsvinget' er ombygget til et midlertidigt fælleshus. Huset kan bruges af alle - både spontant og mere planlagt. KIRKBI har indgået en aftale med Billund Kommune, som driver fælleshuset, mens KIRKBI stiller den nyrenoverede bygning til rådighed. 

Staldsvinget – til spontane og planlagte aktiviteter

Staldsvinget er et midlertidigt fælleshus, der kan bruges som hæng-ud sted for unge, som eventrum, konferencerum eller 'co-working space'. Det kan også bruges til kreative udfoldelser. Huset er opvarmet og indrettet med højborde langs vinduerne ud mod Travbyen og borde-bænke sæt ude og inde. Atmosfæren er hyggelig og uformel og indbyder til, at man kan hænge ud med venner, naboer, med forening eller med børnene.

 

Staldsvinget er gratis at bruge, og det er let at få adgang. Huset tilgås på samme måde, som man måske kender det fra f.eks. døgnåbne blomsterhandlere: Man sender en kode til et telefonnummer, hvorefter døren låses op. Der er skiltet med informationer på stedet.

Har man brug for at booke stedet og dermed have fortrinsret, kan det bookes via Billund Kommunes bookingsystem ”Fritidsliv” på billund.dk. Som bruger er man selv ansvarlig for at holde stedet rent og ryddeligt.

Læs mere her

 

Fakta om de midlertidige aktiviteter: 

Travbyen bliver i de kommende år udviklet som en ny bydel i Billund, men byggeriet går først i gang om noget tid. KIRKBI har derfor indgået et samarbejde med en række aktører, herunder Billund Kommune, om at skabe en række midlertidige aktivitetszoner i området indtil oktober 2023. Tilgangen er eksperimenterende og legende, for ønsket er at få indsigter og erfaringer, der kan bruges senere hen og i andre sammenhænge.