01. maj 2024

Sløret blev løftet for de første boliger i Travbyen

Der var overvældende fremmøde, da Billund Kommune i går afholdt byudviklingsmesse hos CoC Playful Minds. Omkring 700 besøgende lagde vejen forbi, og på Travbyen-standen var aktiviteten høj og interessen stor - især for de kommende boliger.

Teamet bag Travbyen stod klar til at besvare spørgsmål og fortælle mere om, hvordan den nye bydel bliver planlagt og opført. Projektchef Christian Nørgaard holdt også et indlæg som en del af det officielle program, hvor han fortalte om visionerne bag projektet – og den konkrete plan.

Fremmødet var overvældende. Standen summede af interesserede, engagerede – og ikke mindst nysgerrige – Billund-borgere. Et af de store tilløbsstykker, var de kommende boliger. Vi løftede nemlig for første gang sløret for de rækkehuse, urbane villaer og etageboliger, vi opfører i Travbyen. Desuden blev der talt ivrigt om emner som bæredygtighed, engnaturen, fællesskaber, fælleshus, delte faciliteter og meget mere.

En stor tak til alle besøgende for at lægge vejen forbi og høre mere om Travbyen.

Vi håber at se mange af jer igen den 9. juni, hvor vi inviterer til ’åbning af bækken’ og laver en markedsdag for hele byen.

Sæt kryds i kalenderen.

Tilmeldingen er åben allerede nu på travbyen.dk/tilmeld